Burendag

Samen met onze buurtafels Gouda, Bodegraven, Utrecht en De Haar waren we te gast bij het Kaaspakhuis in Woerden. Een top avond vol goede gesprekken en mooi verhalen van Tafelaars, met als belangrijkste onderwerpen: De overhandiging van een cheque twv. € 12.331,00 voor Freedom Through Education, de Woerdense Kaas Experience en de Burenruzie-quiz die gewonnen werd door onze Tafelvrienden uit De Haar!

Freedom Through Education – Scholenbouw in India

fte_01

Als Tafelronde 185 te Woerden zetten wij ons in voor zowel lokale doelen als internationale doelen. Afgelopen jaar hebben we met elkaar, onder andere door de kerstbomenverkoop, een financiële bijdrage opgehaald voor scholenbouw in India. Erg mooi om hier resultaat van te zien! De school is enkele dagen geleden officieel geopend door onze tafelvrienden uit India. Houdt onze website en Facebook in de gaten, want in de nabije toekomst zullen wij zelf afreizen naar India om het resultaat te bezichtigen!

Voor meer informatie over Freedom Through Education, zie Stichting FTE

logo-fte-v6-24

 

 

 

 

Lees meer

Woerdense BBQ kampioenschappen 2017 in samenwerking met de Pompier

Op zaterdag 1 april organiseert Tafelronde Woerden in samenwerking met De Pompier, de Woerdense BBQ kampioenschappen, de eerste BBQ van het jaar. Bereid jij, volgens onze deskundige jury, samen met jouw eigen sterrenteam het beste BBQ-gerecht. Dan mag jij je komend jaar met recht de BBQ-Koning van Woerden en omstreken noemen!

Schrijf je in met een team van maximaal 4 personen. Ruim van te voren hoor je welk type vlees tijdens het kampioenschap bereid moeten worden. De wijze van bereiding is volledig aan jou. Neem zelf jouw eigen super-BBQ en ingrediënten mee, zodat niks jou in de weg kan staan om uitgeroepen te worden tot Woerdense BBQ-Kampioen 2017!

Aanvang van de dag is 15:00 uur en we verwachten na een dag BBQ-en, proeven en jureren rond 20:30 uur de winnaar bekend te maken. En er vervolgens nog een mooie avond van te maken.

Voel je je niet geroepen om zelf achter de BBQ te staan, maar heb je wel zin in een gezellige dag en/of avond? Kom dan op 1 april naar de Pompier om onder het genot van een lekker hapje en drankje van de BBQ-kunsten van onze deelnemers te genieten!

Tafelronde Woerden zet zich in om een steentje bij te dragen aan de samenleving. Alle opbrengsten van de BBQ-kampioenschappen zullen dan ook ten goede komen aan Freedom Through Education.

Voor meer informatie en het inschrijfformulier zie: www.rt185.nl/BBQ2017

Niet iedere verjaardag is een feestje…

Bwgs0stIQAEN45u.jpg_largeNiet iedere verjaardag is een feestje…

Wist u dat in Nederland ruim 61.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren? Gewoon omdat er thuis te weinig geld is. Jarige Job maakt een einde aan dit verjaardagsleed en trakteert deze kinderen op een leuke dag.
8 november is de “Jarige Job-dag” waar aandacht gevraagd wordt voor Jarige Job en ook wordt ingezameld voor de cadeauboxen.
Wij steken die dag de handen uit de mouwen bij Albert Heijn in Woerden!