Kerstbomen Verkoop

Geschiedenis

Ieder jaar organiseert de Ronde Tafel Woerden een kerstbomenverkoop waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat. Ieder jaar selecteren wij een lokaal en een (inter)nationaal doel. Het is fantastisch wat je met een groep kerels voor elkaar kan krijgen door de handen uit de mouwen te steken”.

In 2011 werd er binnen de Woerdense Ronde Tafel gezocht naar een jaarlijks evenement. Tijdens deze tafelavond hebben we nagedacht over sponsorlopen, benefietconcerten en vele andere mogelijkheden. Na vele uren denken kwam men met het idee een warme actie te plannen in een koude maand. Het idee van een kerstbomenverkoop zag het licht. Men heeft namelijk ieder jaar een kerstboom nodig. Voor ons is het ieder jaar de uitdaging om zo veel mogelijk gesponsord te krijgen zodat een zo groot mogelijke opbrengst naar het goede doel kan.

Het idee resulteerde in het eerste jaar in de verkoop van een handjevol bomen op een besneeuwd plein. Maar in de jaren erna is de verkoop uitgegroeid tot de verkoop van ca. 400 bomen! Van kofferbakverkoop, naar een tent van 20 bij 10 meter, zeecontainers voor de opslag en een afleverservice.

Maar het mooiste is het ophalen van duizenden euro's die ten goede komen aan organisaties als: Batenstein Buiten, Freedom Through Education, Make-A-Wish, Stadmuseum Woerden, Stichting Semmy en nog vele anderen. Met uw hulp kunnen we dit nog jaren blijven doen.  

 

 

Het Prinses Máxima Centrum

Jaarlijks krijgen ongeveer 600 kinderen in Nederland kanker. In het Prinses Máxima Centrum is alle hoog complexe zorg en research van de kinderoncologie geconcentreerd, met als missie: Ieder kind met kanker genezen met optimale kwaliteit van leven. Snoezelen valt onder belevingsgerichte manier van zorg verlenen en prikkelt de belangrijkste zintuigen. Door deze selectief te prikkelen, kunnen de kinderen hun emoties en gevoelens uiten.
Voor een snoezelkar is ongeveer € 6.500,- nodig. Mede door uw donatie kunnen we dit mogelijk maken.

Natuurspeeltuin Landgoed Bredius

Op Landgoed Bredius moeten kinderen kunnen fantaseren, bouwen, rennen en klauteren, zo maken ze spelenderwijs contact met de natuur. Afgelopen periode heeft een groep Woerdense vrijwilligers veel ideeën verzameld over de inrichting van de Natuurspeeltuin op het Landgoed. Uitgangspunt is om zoveel mogelijk natuurlijke materialen te gebruiken. Begin 2020 wordt gestart met de aanleg van de Natuurspeeltuin, zodat de kinderen in de zomer van 2020 van de speeltuin kunnen genieten. Mede door uw donatie kunnen we dit mogelijk maken.

Gezellig samen een kerstboom uitzoeken
Of het nou een kleine dikke den is of een woudreus voor de woonkamer. Bij ons gaat u zelf op zoek naar de juiste Nordmann, want wat is leuker dan dwalen tussen een paar bomen en de allermooiste mee naar huis nemen? Daarnaast geeft u met de kerst niet alleen een kerstboom aan uzelf, maar draagt u ook bij aan een goed doel.

Hoe werkt het bestellen van een kerstboom?

  1. Bestel via deze site een kerstboom
  2. Geef aan of u de kerstboom komt ophalen of wilt laten bezorgen.
  3. Geef aan aan welk doel u uw donatie wilt schenken
  4. Betaal direct en veilig via IDEAL.
  5. U ontvangt per email een orderbevestiging. 

Let op: bestellen kan tot en met 5 december! Daarna kunt u niet meer via onze website bestellen, maar kunt u nog wel een boom uitkiezen op de verkooplocatie Steinhagenseweg, tegenover winkelcentrum Snel en Polanen in Woerden.

Op = op

Openingstijden
De afhaallocatie Steinhagenseweg, tegenover winkelcentrum Snel en Polanen in Woerden, is geopend op:

– vrijdag 6 december van 09:00 tot 21:00 uur
– zaterdag 7 december van 9:00 tot 21:00 uur
– zondag 8 december van 10:00 tot 21:00 uur

Voor de actie geldt op = op

Vragen of suggesties?
Neem contact met ons op via kerstboom@rt185.nl

Bestel onze bomen voor het goede doel!