Om het echte kerstgevoel in huis te halen, verkoopt Tafelronde 185 Woerden ieder jaar kerstbomen voor een (inter)nationaal en een lokaal doel. Op deze wijze kunnen we samen bijdragen aan het goede werk van deze organisaties. Met de Goededoelenboom in uw woonkamer heeft u het mooiste kerstcadeau in huis. U een kwalitatief hoogwaardige kerstboom en zij een warme kerst. U kunt zelf kiezen naar welk van onderstaande organisaties de opbrengst van uw Goededoelenboom gaat.

Daan Theeuwes Centrum
Jaarlijks lopen in Nederland enkele honderden jongeren en jongvolwassenen ernstig hersenletsel op. De impact van plotselinge niet-aangeboren ernstige hersenschade op het leven van deze mensen is enorm. Van de ene op de andere dag is de wereld veranderd en is hun toekomstperspectief, in elk geval voor even, gesneuveld. Zij verdienen de allerbeste zorg en hebben voor hun herstel intensieve revalidatie nodig. Het Daan Theeuwes Centrum is een landelijk specialistisch revalidatiecentrum dat zich richt op deze specifieke doelgroep: mensen tussen 16 en 35 jaar met ernstig niet-aangeboren hersenletsel. De specialisten van het revalidatiecentrum bieden maatwerk in revalidatie. Alles eruit halen wat mogelijk is, misschien zelfs nog meer, om de cliënten weer een positief zicht op hun toekomst te bieden.

Stadsvolière Woerden Westdampark
In het opgeknapte Westdampark is de volière vanaf kort na WOII een vaste attractie. In 2012 stopte de gemeente helaas met het verlenen van de jaarlijkse subsidie. Na een paar maanden leegstand is door enkele enthousiaste Woerdenaren de stichting “De vrienden van het Vogelpark Woerden” opgericht om de onkosten te dekken. Nu de volière aan groot onderhoud toe is zijn er echter meer financiële middelen nodig. Met de opbrengst van de Goededoelenboom wordt de noodzakelijke renovatie uitgevoerd en kunnen alle Woerdenaren ook in de toekomst van de kleurrijke vogels genieten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *