Met de verkoop van ruim 500 kerstbomen is het de heren van Tafelronde 185 Woerden gelukt om € 5.600,- voor het Prinses Máxima Centrum en € 4.400,- voor Landgoed Bredius op te halen.

Met dit geld is er genoeg voor het Prinses Máxima Centrum om een Snoezelkar én speelgoed voor de kinderen aan te schaffen. Op Landgoed Bredius wordt een natuurspeeltuin aangelegd. Met deze opbrengst wordt bijgedragen aan de aanleg van deze nieuwe speelgelegenheid. De verwachting is dat de kinderen aankomende zomer al kunnen genieten van de natuurspeeltuin in Woerden.

Ieder jaar neemt Tafelronde 185 Woerden het initiatief om voor een (inter)nationaal en lokaal doel Goededoelenbomen te verkopen. Onder het mom van “geven is het mooiste kerstcadeau” selecteren wij ieder jaar twee goede doelen.

Sinds 2 jaar werken wij samen met Ondernamen. Bij de kerstborrel van het ondernemersplatform verkopen wij onze kerstbomen aan lokale ondernemers. Een mooie samenwerking die de kracht van een netwerk laat zien om een concrete maatschappelijke bijdrage te leveren.

Wij willen iedereen bedanken voor hun bijdrage aan deze succesvolle actie en zien u graag volgend jaar weer!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *