Op zaterdag 1 april organiseert Tafelronde Woerden in samenwerking met De Pompier, de Woerdense BBQ kampioenschappen, de eerste BBQ van het jaar. Bereid jij, volgens onze deskundige jury, samen met jouw eigen sterrenteam het beste BBQ-gerecht. Dan mag jij je komend jaar met recht de BBQ-Koning van Woerden en omstreken noemen!

Schrijf je in met een team van maximaal 4 personen. Ruim van te voren hoor je welk type vlees tijdens het kampioenschap bereid moeten worden. De wijze van bereiding is volledig aan jou. Neem zelf jouw eigen super-BBQ en ingrediënten mee, zodat niks jou in de weg kan staan om uitgeroepen te worden tot Woerdense BBQ-Kampioen 2017!

Aanvang van de dag is 15:00 uur en we verwachten na een dag BBQ-en, proeven en jureren rond 20:30 uur de winnaar bekend te maken. En er vervolgens nog een mooie avond van te maken.

Voel je je niet geroepen om zelf achter de BBQ te staan, maar heb je wel zin in een gezellige dag en/of avond? Kom dan op 1 april naar de Pompier om onder het genot van een lekker hapje en drankje van de BBQ-kunsten van onze deelnemers te genieten!

Tafelronde Woerden zet zich in om een steentje bij te dragen aan de samenleving. Alle opbrengsten van de BBQ-kampioenschappen zullen dan ook ten goede komen aan Freedom Through Education.

Voor meer informatie en het inschrijfformulier zie: www.rt185.nl/BBQ2017

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *