OnderNamen verbindt ondernemers, zodat zij elkaar kunnen inspireren en helpen. De Ronde tafel van Woerden wil daaraan graag bijdragen door de GoededoelenBoom te verkopen tijdens de Kerstborrel die OnderNamen Woerden op donderdag 6 december organiseert bij BluePrint Automation. Deze samenwerking is een mooi voorbeeld van de kracht van een actief platform. Ieder jaar organiseert de Ronde Tafel Woerden een kerstbomenverkoop waarbij de opbrengst naar een goed doel gaat. Door de open ontvangst van BluePrint Automation en de positieve reactie van OnderNamen kunnen we nog meer mensen bereiken. Bij de ontvangst van de Kerstborrel krijgen de ondernemers uit Woerden de gelegenheid om een Goededoelen kerstboom te kopen en daarmee bij te dragen aan dit initiatief.

Dit jaar gaat de opbrengt naar het scholen project van Freedom To Education. Zij bouwen scholen in India zodat kinderen kunnen bouwen aan hun toekomst. Daarnaast ondersteunen wij het Vluchtelingen Steunpunt Groene Hart, een organisatie die met raad en daad vluchtelingen en statushouders in onze eigen omgeving helpt te integreren.

Met de Goededoelen kerstboom in uw huiskamer heeft men het mooiste kerstcadeau in huis. Verkoop is van donderdag 6 t/m zaterdag 8 december tegenover de Jumbo in Snel en Polanen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *